Analýza spokojenosti návštěvníků Moravského krasu - Veselá, Michaela; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Švanda, Pavel (2014)
Práce se týká průzkumu spokojenosti návštěvníků Moravského krasu a to v oblastech jeskyní, ubytování, stravování a v oblasti přírody. Na základě analýzy výsledků budou vyvozena vhodná doporučení pro subjekty poskytující služby v této oblasti a pro subjekty vykonávající její správu. Výsledky průzkumu budou poskytnuty přímo Správě jeskyní Moravského krasu
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: cestovní ruch; marketingový výzkum; spotřebitelské chování; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; marketing research; consumer behavior; bachelor's theses