Plnenie Miléniových cieľov rozvoja v Zambii - Kašuba, Jakub; Jiránková, Martina, 1967-; Sejkora, Jiří, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalárska práca je zameraná na analýzu dosiahnutého pokroku pri plnení Miléniových cieľov rozvoja v Zambii. Prvá kapitola popisuje udalosti, ktoré predchádzali vytvoreniu agendy Miléniových cieľov rozvoja, a sumarizuje celosvetový pokrok pri plnení cieľov. Druhá kapitola umiestňuje Zambiu do kontextu svetovej ekonomiky, charakterizuje Zambiu z ekonomického a demografického hľadiska a poukazuje na hlavné problémy Zambie. Tretia kapitola sa potom venuje analýze dosiahnutého pokroku pri plnení Miléniových cieľov rozvoja v Zambii, pričom sa zameriava špeciálne na ciele súvisiace so zdravím.
Vedoucí práce: Martina Jiránková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses