Loajalita zákazníků McDonald´s - Štěpánová, Petra; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá loajalitou zákazníků, konkrétně k společnosti McDonald's. Práce je rozdělena do čtyř logicky navazujících kapitol. První kapitola se věnuje základním pojmům z oblasti marketingu představujícím teoretické východisko pro zpracování této bakalářské práce. Druhá kapitola je zaměřena konkrétně na zákaznickou loajalitu, což je stěžejní pro celou práci. V následující kapitole se čtenář seznámí s marketingovým výzkumem, konkrétně s průběhem a jednotlivými druhy marketingového průzkumu, přičemž největší důraz je kladen na dotazník. Jelikož k naplnění cíle mé bakalářské práce jsem prováděla dotazníkový průzkum, je tato kapitola velmi důležitá k praktickému zpracování této práce. Celá bakalářská práce je zakončena praktickou částí. Praktická část přináší vlastní terénní výzkum. Pomocí dotazníkového šetření je analyzována loajalita zákazníků McDonald's a na základě tohoto šetření je následně tato loajalita potvrzena nebo naopak vyvrácena.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses