Role dotací v hospodaření firem zabývajících se rybolovem - Bártová, Blanka; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Krejčová, Iva (2014)
Tématem bakalářské práce je ROLE DOTACÍ V HOSPODAŘENÍ FIREM ZABÝVAJÍCÍCH SE RYBOLOVEM. Dle odborné literatury je zde vymezen pojem dotace, druhy dotací a jejich význam pro rozpočty organizací. Dále práce popisuje organizace a fondy Evropské unie, které se zabývají evropským rybářstvím a jeho financováním. Probírána je zde také dotační politika rybářství v České republice. Hlavním účelem práce je statistická analýza a modelování aspektů hrajících největší roli na přidělení dotace
Vedoucí práce: Vladislav Bína
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: rybolov; strukturální fondy; dotace; management [obor bakal. práce]; logitový model; bakalářské práce; fishing; structural funds; subsidies; bachelor's theses