Regionální operační program Severovýchod a projekty rozvoje cestovního ruchu - Hanzlová, Kateřina; Abrhám, Josef; Brůžková, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem kohezní politiky Evropské unie, konkrétně administrativním procesem získání finanční podpory ze strukturálních fondů. Klade si za cíl objasnit implementaci programů používaných v rámci politiky soudržnosti Evropské unie a dále porovnat situaci v programovacím období 2007-2013 s programovacím obdobím 2014-2020. Případovou studií aplikuje získané poznatky na konkrétní, do praxe již uvedený projekt. K tomuto úkolu využívá podnikatelský záměr a formuláře žádosti o dotaci vypracované zadavatelem projektu.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses