Marketingová analýza e-shopu Toppotraviny.cz - Majerová, Tereza; Sedláček, Jiří, 1963-; Kloudová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Předmětem této bakalářské práce je marketingová analýza e-shopu Toppotraviny.cz a doporučení vhodné komunikace e-shopu. První část bakalářské práce se věnuje teorii. Zde popisuje základní charakteristiky pojmů, jako jsou marketingový mix, e-komerce, e-shop, marketingová komunikace, sociální sítě. V druhé části práce se vyskytují prakticky využité vědomosti z teoretické části. Je zde popsán samotný internetový obchod a analyzován jeho marketingový mix, konkurence, komunikace a v neposlední řadě vhodná doporučení komunikace pro e-shop.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses