Dobrovoľníctvo ako príprava budúcich manažérov - Ivaničová, Martina; Havlová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Nový, Jan, 1966- (2014)
Táto práca sa zaoberá témou dobrovoľníctva ako prípravy budúcich manažérov. Zameriava sa na skúsenosti a kompetencie získané účasťou v dobrovoľníckej činnosti v organizácií AIESEC a skúma ich využiteľnosť na manažérskych pozíciách. V prvej časti práce sú definované teoretické východiská z oblasti manažmentu, manažérskych kompetencií a z oblasti dobrovoľníctva. V druhej časti práce je bližšie popísaná nezisková organizácia AIESEC. Ďalej nasleduje dotazníkové šetrenie, jeho vyhodnotenie a prezentácia výsledkov. Primárnym cieľom práce je zistiť, či dobrovoľníctvo v AIESEC môže fungovať ako manažérska prax
Vedoucí práce: Lenka Havlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: dobrovolnictví; manažerské dovednosti; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; voluntarism; management skills; bachelor's theses