Marketingová strategie firmy Slevomat.cz,s.r.o. - Dinh Huyen, Trang (2014)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií internetového portálu Slevomat.cz, který je lídrem mezi slevovými portály v České republice. Cílem práce je analýza marketingové strategie a na základně vlastního dotazníkového šetření navrhnout aktivity na zlepšení té stávající. V teoretické části jsou shrnuty stěžejní teoretické poznatky o marketingu obecně, strategickém a online marketingu, které dále poslouží jako podklad v praktické části. Praktická část je zaměřená na společnost samotnou, zabývá se jednotlivými politikami, konkurencí společnosti a SWOT analýzou. Součástí praktické části je také dotazníkové šetření a na jeho základě jsou v závěrečné části práce vypracovány návrhy na vylepšení marketingové strategie.