Marketingová strategie firmy Slevomat.cz,s.r.o. - Dinh Huyen, Trang; Postler, Milan, 1960-; Linc, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií internetového portálu Slevomat.cz, který je lídrem mezi slevovými portály v České republice. Cílem práce je analýza marketingové strategie a na základně vlastního dotazníkového šetření navrhnout aktivity na zlepšení té stávající. V teoretické části jsou shrnuty stěžejní teoretické poznatky o marketingu obecně, strategickém a online marketingu, které dále poslouží jako podklad v praktické části. Praktická část je zaměřená na společnost samotnou, zabývá se jednotlivými politikami, konkurencí společnosti a SWOT analýzou. Součástí praktické části je také dotazníkové šetření a na jeho základě jsou v závěrečné části práce vypracovány návrhy na vylepšení marketingové strategie.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses