Analýza bankovních poplatků v ČR - Pleskačová, Iva; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Janda, Jan (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou bankovních poplatků, spojených s vedením a správou běžného účtu určeného pro fyzické osoby žijící v České republice. Jedná se tedy o účty vedené v českých korunách. V teoretické části bakalářské práce je zmíněn význam bankovních poplatků, dále stručně jejich historický vývoj a výčet nejčastěji placených bankovních poplatků. Cílem bakalářské práce je vyhodnotit nejlevnější běžný bankovní účet v ČR pro typického klienta, kterým je absolvent vysoké školy. V práci jsou porovnány výdaje na správu účtu za měsíc, rok a pět let. Výsledkem této práce je porovnání výdajů na vedení a správu běžného účtu u vybraných bank s ohledem na požadavky hypotetického klienta
Vedoucí práce: Libor Votava
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: bankovnictví; správa poplatků; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; banking; administration of fees; bachelor's theses