Návrh komunikační strategie vybraného produktu - Lorenc, Marek; Svoboda, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Mlčák, Jan (2014)
Předmětem této bakalářské práce je návrh komunikační strategie Sportovních her České Kanady. Teoretická část práce se zabývá vymezením teorie marketingu služeb, marketingové komunikace zahrnující nástroje komunikačního mixu, procesy STP a strategii. Praktická část práce charakterizuje Sportovní hry České Kanady. Je zde popsán výchozí stav komunikace a na základě dotazníku je navržená strategie vedoucí k jejímu zlepšení
Vedoucí práce: Petr Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: marketingová komunikace; služby; strategický marketing; management [obor bakal. práce]; komunikační mix; bakalářské práce; communication in marketing; service industries; strategic marketing; bachelor's theses