Možnosti ubytování studentů FM VŠE v Jindřichově Hradci - Mašková, Michaela (2014)
Cílem této práce je shrnutí ubytovacích možností pro studenty Fakulty managementu v Jindřichově Hradci s ohledem na formu jejich studia (prezenční, kombinovaná). Zhodnotit klady a zápory jednotlivých druhů ubytovacích zařízení, kapacitu, poskytované služby, cenovou politiku s přihlédnutím k celkové dostupnosti těchto zařízení. Pro získání veškerých informací bude provedena analýza ubytování stávajících studentů v obou formách studia. V případě převažujících negativních ohlasů budou navrženy možné výhledy do budoucna ke zlepšení dané situace