Možnosti ubytování studentů FM VŠE v Jindřichově Hradci - Mašková, Michaela; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pucandlová, Miroslava (2014)
Cílem této práce je shrnutí ubytovacích možností pro studenty Fakulty managementu v Jindřichově Hradci s ohledem na formu jejich studia (prezenční, kombinovaná). Zhodnotit klady a zápory jednotlivých druhů ubytovacích zařízení, kapacitu, poskytované služby, cenovou politiku s přihlédnutím k celkové dostupnosti těchto zařízení. Pro získání veškerých informací bude provedena analýza ubytování stávajících studentů v obou formách studia. V případě převažujících negativních ohlasů budou navrženy možné výhledy do budoucna ke zlepšení dané situace
Vedoucí práce: Jana Krbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: vysoké školy; vysokoškolští studenti; ubytovací zařízení; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; universities and colleges; college students; accommodations; bachelor's theses