Globální terorismus a jeho vliv na obchodování s ropou - Paulíková, Kristýna; Vošta, Milan, 1962-; Machytka, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem této práce je seznámit čtenáře s teorií mezinárodních vztahů, terorismem a jejich dopady na obchodování s ropou. Pro tyto účely jsou vybrány tři teroristické útoky: New York 11. září, Madrid 11. březen 2004 a Londýn 7. červenec 2005. Je analyzován dopad jednotlivých útoků na ceny ropy a na obchod s ropou v zasažených zemích.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses