Letecká doprava v ČR po vstupu do EU - Malá, Marie; Vošta, Milan, 1962-; Bartušková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem této práce je poskytnout ucelený pohled na českou leteckou dopravu, její význam, systém regulace a představení hlavních hráčů na trhu letecké dopravy a jejich rolí. Dále se práce zaměřuje na změny, které nastaly v české letecké dopravě se vstupem do Evropské unie a Schengenského prostoru, zabývá se společnou legislativou, projekty a vývojem po roce 2004.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses