Řízení projektů v kompetenčním centru SQA - Hendrich, Michal; Buchalcevová, Alena, 1958-; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato práce se zabývá řízením projektů v kompetenčním centru Software Quality Assurance, které působí na Vysoké škole ekonomické v Praze. První celek této diplomové práce je zaměřen na základní terminologii řízení projektů a projektů zaměřených na testování. Druhý celek je zaměřen na řízení projektů v kompetenčním centru Software Quality Assurance, kde je popsán upravený životní cyklus projektu dle PMBOK a životní cyklus projektu testování. Všechny fáze životního cyklu obsahují dílčí činnosti a zodpovědné osoby za danou činnost. Poslední částí této práce je zaměřena na řízení kompetenčního centra Software Quality Assurance dostupným nástrojem pro spolupráci IBM Connections, který je dostupný pro studenty a zaměstnance Vysoké školy ekonomické v Praze. Práce je uceleným materiálem určený především pro manažera kompetenčního centra, jeho týmy a obsahuje návody jak řídit samotné centrum a jeho projekty.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses