Investiční prostředí Lombardie a jeho ekonomické a další vazby k ČR - Prokopová, Veronika; Jiránková, Martina, 1967-; Formanová, Věra, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem mé bakalářské práce je analyzovat investiční prostředí Lombardie a tím objasnit, proč je region atraktivní pro zahraniční investory a v souvislosti s tím tak důležitý pro hospodářství Itálie. Kromě toho se v závěru zaměřím na charakteristiku vzájemných ekonomických a dalších vazeb Lombardie a České republiky. Myslím si, že by práce mohla sloužit jako jakási "příručka" pro ty, kteří by se rozhodli v Lombardii podnikat. Věřím, že tato práce každého čtenáře navnadí alespoň na malý moment představit si, jaké by to bylo realizovat své podnikatelské záměry právě tam.
Vedoucí práce: Martina Jiránková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses