Modernizace systému nakládání s odpady - Šofr, Jan; Strnad, Zdeněk, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Glaser, Lukáš (2014)
Cílem práce je navrhnout vhodné řešení pro současnou situaci na skládce odpadů ve Středních Čechách nedaleko Lán. Nabízejí se dvě řešení, jak může majitel skládky v projektu dále pokračovat, a to buď zachování současného stavu skládky, nebo vybudování integrovaného centra pro mechanicko -- biologickou úpravu odpadu. Po provedení ekonomických výpočtů a zohlednění dalších faktorů jako je např. faktor času, výše investice, předpokládaný roční příjem, doba návratnosti investice, změna evropské legislativy a dalších, jsem se rozhodl navrhnout ještě jeden, dle mého názoru nejefektivnější způsob řešení využívající finanční podporu z Operačního Programu Životního Prostředí v rámci oblasti Zkvalitňování nakládání s odpady
Vedoucí práce: Zdeněk Strnad
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: ochrana životního prostředí; odpadové hospodářství; skládky odpadů; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; environmental protection; waste management; waste disposal sites; master's theses