Elektronické dotazníky - Kurková, Michaela (2014)
Bakalářská práce se zabývá elektronickými dotazníky, porovnává jejich funkce a zkoumá jednoduchost či náročnost použití a vytvoření elektronického dotazníku pro běžné uživatele. Součástí této bakalářské práce jsou také zásady tvorby dotazníků týkající se především použití jednotlivých otázek při dotazování. Důležitou a tedy hlavní částí práce je zaměření na jednotlivé webové stránky, které nabízejí možnost vytvoření vlastního elektronického dotazníku. V závěru jsou popsány poznatky z jednotlivých webových stránek, zhodnocení nejvhodnější webové stránky pro tvorbu elektronických dotazníků pro běžné uživatele