Elektronické dotazníky - Kurková, Michaela; Komárková, Lenka, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hajdíková, Taťána (2014)
Bakalářská práce se zabývá elektronickými dotazníky, porovnává jejich funkce a zkoumá jednoduchost či náročnost použití a vytvoření elektronického dotazníku pro běžné uživatele. Součástí této bakalářské práce jsou také zásady tvorby dotazníků týkající se především použití jednotlivých otázek při dotazování. Důležitou a tedy hlavní částí práce je zaměření na jednotlivé webové stránky, které nabízejí možnost vytvoření vlastního elektronického dotazníku. V závěru jsou popsány poznatky z jednotlivých webových stránek, zhodnocení nejvhodnější webové stránky pro tvorbu elektronických dotazníků pro běžné uživatele
Vedoucí práce: Lenka Komárková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: dotazníky; analýza dat; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; questionnaires; data analysis; bachelor's theses