Analýza nabídky povinného ručení na českém trhu - Ryšánek, Jan; Horová, Olga; Bauer, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce se zabývá analýzou nabídky povinného ručení na českém trhu. Práce je rozdělena do tří částí. První část je teoretická a řeší, co je to pojištění, popisuje historii povinného ručení a charakterizuje základní pojmy s ním související. Následující druhá část je částí praktickou. Zde se analyzuje nehodovost a vzniklé škody na českých silnicích, podíl na trhu jednotlivých pojišťoven, produkty pojišťoven spolu s vlastním hodnocením jejich webových stránek. Třetí částí jsou modelové příklady pro srovnání cen povinného ručení a ukázka různých vlivů na celkovou cenu.
Vedoucí práce: Olga Horová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses