Prenositeľnosť kompetencií získaných dobrovoľníckou činnosťou do manažérskej praxe - Petrovová, Nina (2014)
Moja bakalárska práca s názvom "Prenositeľnosť kompetencií získaných dobrovoľníckou činnosťou do manažérskej praxe" sa zaoberá predovšetkým manažérskymi kompetenciami, vplyvom dobrovoľníctva na ich rozvoj a následnú prenositeľnosť z dobrovoľníckej činnosti do manažérskej praxe. Teoretická časť práce objasňuje základné pojmy týkajúce sa danej témy, vytvára prehľad rôznych pohľadov na problematiku. Ťažiskom praktickej časti je dotazník, ktorého cieľom je zistiť, či sú manažérske kompetencie reálne rozvíjané prostredníctvom dobrovoľníctva a či sú dobrovoľníci schopní preniesť si tieto schopnosti neskôr do praxe