Prenositeľnosť kompetencií získaných dobrovoľníckou činnosťou do manažérskej praxe - Petrovová, Nina; Havlová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Sedláková, Jaroslava, 1972- (2014)
Moja bakalárska práca s názvom "Prenositeľnosť kompetencií získaných dobrovoľníckou činnosťou do manažérskej praxe" sa zaoberá predovšetkým manažérskymi kompetenciami, vplyvom dobrovoľníctva na ich rozvoj a následnú prenositeľnosť z dobrovoľníckej činnosti do manažérskej praxe. Teoretická časť práce objasňuje základné pojmy týkajúce sa danej témy, vytvára prehľad rôznych pohľadov na problematiku. Ťažiskom praktickej časti je dotazník, ktorého cieľom je zistiť, či sú manažérske kompetencie reálne rozvíjané prostredníctvom dobrovoľníctva a či sú dobrovoľníci schopní preniesť si tieto schopnosti neskôr do praxe
Vedoucí práce: Lenka Havlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: dobrovolnictví; manažerské dovednosti; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; voluntarism; management skills; bachelor's theses