Marketingová komunikace B2C spol. Znovín Znojmo,a.s. - Novotná, Šárka; Postler, Milan, 1960-; Bílíček, Štěpán; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Předmětem bakalářské práce "Marketingová komunikace B2C společnosti Znovín Znojmo, a.s." je analýza stávající marketingové komunikace této společnosti se zákazníkem a na základě vlastního dotazníkového šetření navrhnutí řešení na vylepšení. Celá práce je členěna do kapitol, které lze pomyslně rozčlenit na praktickou a teoretickou část. V teoretické části bakalářské práce je vymezen marketing, nastíněn marketingový plánovací proces, samotná marketingová komunikace včetně marketingového komunikačního mixu. Praktická část představuje společnost Znovín Znojmo a.s. a analyzuje její marketingový mix a především marketingovou komunikaci. V závěru praktické části jsou pak vyhodnoceny dotazníky získané terénním šetřením. Na základě těchto dotazníků jsou navrhnuta doporučení na změnu marketingové komunikace společnosti.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses