Podnikatelský plán - založení fitcentra - Malecha, Jakub; Tužová, Julie; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2014)
Ve své bakalářské práci jsem popsal obvyklé zásady tvoření podnikatelského plánu a následně vlastní podnikatelský plán na téma založení fitcentra vytvořil. Konkrétně se jedná o založení fitcentra ve Veselí nad Lužnicí a hodnocení reálnosti a výhodnosti tohoto podnikatelského záměru. Na základě zjištěných výsledků a vytvořeného podnikatelského plánu je možno založit konkurenceschopné fitcentrum v dané lokalitě.
Vedoucí práce: Julie Tužová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses