Analýza regulace kouření v gastronomických zařízeních České republiky - Kamarýtová, Tereza; Mlejnková, Lena; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce se zabývá problematikou kouření v zařízeních společného stravování. Cílem práce je zjistit názor veřejnosti a provozovatelů gastronomických zařízení ohledně regulace kouření v těchto zařízeních. Teoretická část je zaměřena na problematiku kouření z obecného hlediska. Dále na legislativu upravující kouření, která je platná jak v evropských státech, tak v České republice. Závěr teoretické části přináší odlišné postoje ministerstva zdravotnictví, vlády a AHR ČR k dané problematice. Praktická část je založena na dotazníkovém šetření a interview s provozovateli gastronomických zařízení.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses