Analýza nákupního chování spotřebitelů doplňků stravy - Kořínek, Tomáš (2014)
Diplomová práce analyzuje kupní chování spotřebitelů v závislosti na třech základních determinantech stanovených společností Walmark a.s. Dílčím cílem práce je stanovení závěrů a určitých marketingových doporučení založených na zjištěných informacích