Analýza nákupního chování spotřebitelů doplňků stravy - Kořínek, Tomáš; Kandilaki, Daniela, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Lešetický, Ondřej (2014)
Diplomová práce analyzuje kupní chování spotřebitelů v závislosti na třech základních determinantech stanovených společností Walmark a.s. Dílčím cílem práce je stanovení závěrů a určitých marketingových doporučení založených na zjištěných informacích
Vedoucí práce: Daniela Kandilaki
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: marketingový management; marketingový výzkum; potravní doplňky; spotřebitelské chování; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; marketing management; marketing research; dietary supplements; consumer behavior; master's theses