Peněžní iluze a utopené náklady - Javor, Matúš; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří (2014)
Bakalářská práce na téma Peněžní iluze a utopené náklady se zabývá problematikou iracionálního chování jedinců, respektive jevy takové chování způsobující. Konkrétně se jedná o jevy peněžní iluze a započítávání utopených nákladů. Cílem práce je ucelit teoretické poznatky o těchto dvou jevech a následně je s využitím experimentu aplikovat a ověřit na vybraném vzorku lidí
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: peníze; spotřebitelské chování; kognitivní disonance; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; money; consumer behavior; cognitive dissonance; bachelor's theses