Putování za architektonickými památkami Příbramska - Šorna, Jan; Netková, Jarmila; Koňařík, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem této práce je zanalyzovat památky na Příbramsku a zlepšit povědomí o architektonických slozích. Na příkladě jedné z památek je vytvořen poznávací okruh, který se zaměřuje na žáky základních škol. Poznávací okruh může být aplikován v praxi a zahrnut do školních osnov. V teoretické části práce jsou cestovní ruch ČR a Středočeského kraje a architektonické slohy samotné. V praktické části jsou vybrané památky na Příbramsku a popsán program CO JE TO ZA SLOH?.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses