Zhodnocení činnosti amerických provinčních rekonstrukčních týmů v Afghánistánu - Stejskalová, Kristýna; Eichler, Jan, 1952-; Dubský, Zbyněk, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem práce je analýza cílů, které byly stanoveny pro americké provinční rekonstrukční týmy v Afghánistánu a zhodnocení, do jaké míry se jim tyto cíle v průběhu rekonstrukce v Afghánistánu podařilo naplnit. Práce se věnuje struktuře amerických PRT a jejich odlišnosti od PRT jiných národů, které v Afghánistánu v letech 2001-2013 působily. Práce předkládá možné scénáře budoucího vývoje v Afghánistánu.
Vedoucí práce: Jan Eichler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses