Místní a časová dostupnost zdravotní péče v Jihočeském kraji - Faladová, Jarmila (2014)
Diplomová práce se zabývá hodnocením dostupnosti zdravotní péče v Jihočeském kraji jako strukturálního prvku kvality zdravotní péče. S využitím registru UZIS a dalších veřejně dostupných zdrojů posuzuje místní a časovou dostupnost zdravotní péče ve vazbě na Nařízení vlády č. 307/2012 Sb., o místní a časové dostupnosti zdravotních služeb