Místní a časová dostupnost zdravotní péče v Jihočeském kraji - Faladová, Jarmila; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jankůj, Miroslav (2014)
Diplomová práce se zabývá hodnocením dostupnosti zdravotní péče v Jihočeském kraji jako strukturálního prvku kvality zdravotní péče. S využitím registru UZIS a dalších veřejně dostupných zdrojů posuzuje místní a časovou dostupnost zdravotní péče ve vazbě na Nařízení vlády č. 307/2012 Sb., o místní a časové dostupnosti zdravotních služeb
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: zdravotní služby; management jakosti; dostupnost zdravotní péče; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health services; quality control; health services accessibility; master's theses