Marketingová strategie neziskových organizací zaměřená na sociální problémy v Třebíči - Mrázková, Eliška (2014)
Předmětem bakalářské práce je zdůraznit význam marketingu v neziskovém sektoru. Teoretická část přibližuje principy marketingu a jejich využití v neziskových organizacích. Praktická část práce je věnována zhodnocení a porovnání marketingových a komunikačních strategií dvou neziskových organizací, které působí v Třebíči a zaměřují se na poskytování sociálních služeb pro osoby s mentálním postižením. V závěru práce jsou navrženy možnosti budoucího využití marketingu ve vybraných organizacích.