Marketingová strategie neziskových organizací zaměřená na sociální problémy v Třebíči - Mrázková, Eliška; Khendriche Trhlínová, Zuzana, 1975-; Vochozková, Jacqueline; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Předmětem bakalářské práce je zdůraznit význam marketingu v neziskovém sektoru. Teoretická část přibližuje principy marketingu a jejich využití v neziskových organizacích. Praktická část práce je věnována zhodnocení a porovnání marketingových a komunikačních strategií dvou neziskových organizací, které působí v Třebíči a zaměřují se na poskytování sociálních služeb pro osoby s mentálním postižením. V závěru práce jsou navrženy možnosti budoucího využití marketingu ve vybraných organizacích.
Vedoucí práce: Zuzana Khendriche Trhlínová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses