Role Amerického centra v Praze ve veřejné diplomacii USA - Gronská, Kornélie; Peterková, Jana, 1971-; Poráziková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem této bakalářské práce je představit veřejnou diplomacii Spojených států amerických s následným empirickým zaměřením na Americké centrum v Praze a na jeho roli při naplňování strategie veřejné diplomacie USA. V práci je definována i teoretická rovina americké veřejné diplomacie jako součásti ideových cílů americké zahraniční politiky z pozice velmoci. Z empirického hlediska se práce věnuje konkrétnímu aktéru americké veřejné diplomacie: Americkému centru v Praze.
Vedoucí práce: Jana Peterková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses