Zaměstnanecké benefity firmy Securitas - Giptnerová, Kateřina; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Jílková, Alexandra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem bakalářské práce na téma "Zaměstnanecké benefity firmy Securitas" je regionální a časová komparace zaměstnaneckých benefitů v bezpečnostní agentuře Securitas. Bakalářská práce hodnotí vliv ekonomické krize na zaměstnanecké výhody, zabývá se fluktuací zaměstnanců v souvislosti s krizí a srovnává poskytování benefitů v pobočkách jednotlivých států Visegrádské čtyřky. Teoretická část vysvětluje základní pojmy týkající se motivace a zaměstnaneckých benefitů. Dále tato část zahrnuje problematiku celosvětové finanční a ekonomické krize, popisuje krizové řízení podniků a zabývá se uskupením Visegrádské čtyřky. V praktické části je představena bezpečnostní agenturu Securitas a program poskytování zaměstnaneckých benefitů v její české pobočce. Praktická část hodnotí dopad ekonomické krize na poskytované benefity této firmy a analyzuje fluktuaci zaměstnanců v souvislosti s omezením zaměstnaneckých benefitů, ke kterému došlo z důvodu krize. Závěr této části srovnává poskytované benefity v pobočkách čtyř států Visegrádské čtyřky koncernu Securitas. Poté následuje shrnutí analyzovaných výsledků a zhodnocení předem stanovených hypotéz.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses