Podnikatelské prostředí USA z pohledu českých subjektů - Haškovcová, Kristýna; Müllerová, Františka, 1948-; Vleugels, Marta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tématem této bakalářské práce je analýza podnikatelského prostředí ve Spojených státech amerických a cílem je poskytnout informace podnikatelům, kteří by měli zájem o expanzi na americký trh. V první kapitole vymezuji pojem podnikatelské prostředí a jakým způsobem může být hodnocena jeho kvalita. Ve druhé kapitole analyzuji podnikatelské prostředí v USA pomocí PEST analýzy. Ve třetí kapitole se zabývám kulturními specifiky americké kultury. Jako metodu práce jsem zvolila PEST analýzu a interview.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses