Exportná podpora v Španielsku - Stenchláková, Soňa (2014)
Bakalárska práca je venovaná exportnej podpore v Španielsku. Prvá kapitola je zameraná na základné ekonomické informácie o krajine. Nasleduje časť o vývoznom úverovaní a poistení exportných úverov zo strany štátu. Tretia kapitola sa zaoberá nefinančnou podporou vývozu , realizovanou prostredníctvom inštitúcie ICEX. Posledná časť zachytáva účinnosť a dopady podpory exportu v krajine