Exportná podpora v Španielsku - Stenchláková, Soňa; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Richter, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalárska práca je venovaná exportnej podpore v Španielsku. Prvá kapitola je zameraná na základné ekonomické informácie o krajine. Nasleduje časť o vývoznom úverovaní a poistení exportných úverov zo strany štátu. Tretia kapitola sa zaoberá nefinančnou podporou vývozu , realizovanou prostredníctvom inštitúcie ICEX. Posledná časť zachytáva účinnosť a dopady podpory exportu v krajine
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses