Role Rozvojového programu OSN při boji s chudobou - Hermochová, Tereza; Cihelková, Eva, 1952-; Pavlík, Petr, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce se zabývá rolí Rozvojového programu OSN z hlediska jeho boje s chudobou ve spolupráci se soukromým sektorem a konkrétními iniciativami této podpory. První kapitola pojednává o samotném Rozvojovém programu OSN a jeho důvodech pro zapojení do spolupráce se soukromým sektorem. Druhá kapitola analyzuje jednotlivé iniciativy a posuzuje jejich efektivnost. Třetí kapitola se zabývá konkrétní případovou studií a aplikuje poznatky na konkrétní zemi -- Ugandu.
Vedoucí práce: Eva Cihelková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses