Negatívne sociálne javy na pracovisku - Budinská, Dagmara; Hubinková, Zuzana, 1971-; Půbalová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou konfliktov, mobbingu, bossingu, staffingu, sexuálneho obťažovania a rasizmu na pracovisku. Práca sa skladá z dvoch častí. Prvá, teoretická časť je zameraná na definovanie a objasnenie týchto negatívnych sociálnych javov. Úlohou tejto časti je podať komplexné informácie týkajúce sa príčin, prejavov, priebehu a vplyvu negatívnych sociálnych javov na jedinca a organizáciu. V druhej časti, praktickej je uvedená analýza a zhrnutie dotazníkového šetrenia, ktoré bolo uskutočnené medzi pedagógmi na troch základných školách. Cieľom je zistiť výskyt negatívnych sociálnych javov popísaných v teoretickej časti na skúmaných školských pracoviskách.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses