Značka jako nehmotné aktivum firmy - Holický, Martin; Harantová, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hesková, Marie, 1948- (2014)
V teoretické části bakalářské práce na téma Značka jako nehmotné aktivum firmy jsou vyloženy důležité pojmy, nástroje a metody, týkající se dané problematiky. Získané teoretické poznatky o nehmotném majetku, oceňovacích metodách a hlavně o značce, jejích prvcích a funkcích, jsou základem pro část praktickou. Předmětem praktické části je aplikace získaných teoretických poznatků z oblasti oceňování značky jako nehmotného aktiva firmy. Cílem této části je představení společnosti a především stanovení hodnoty ochranné známky a její řízení ve společnosti DataLife, s. r. o.
Vedoucí práce: Monika Harantová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: obchodní značky; oceňování obchodní značky; management [obor bakal. práce]; Brand management; bakalářské práce; brand name products; valuation of brand name products; bachelor's theses