Metodika hodnocení internetových stránek základních škol v České republice - Matějček, Martin; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Váchová, Lucie (2014)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit stav webových prezentací jednotlivých základních škol z pohledu, jak estetického, či grafického, tak i informační hodnoty. Hypotéza je taková, že webové prezentace základních škol z větších měst jako jsou: "Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Mladá Boleslav", budou výrazně kvalitnější jak po informační stránce, tak po stránce estetické a grafické. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části a to teoretickou a praktickou. V teoretické části je rozebrán vývoj internetu, internetové prohlížeče, programovací jazyky editory a informační hodnota. Načež v praktické části bude naším úkolem objektivně ohodnotit jednotlivé předem stanovené parametry a vyvrátit nebo potvrdit hypotézu
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: základní školy; webové prezentace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; elementary schools; web presentations; bachelor's theses