Řízení rizik u hypotečních úvěrů - Schůt, Petr; Coufal, Libor; Kolman, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce se zabývá širším zmapováním v praxi používaných bankovních metod při analyzování finanční bonity jejích klientů a příslušných úvěrových případů. Zvláštní důraz je kladen na stále více aktuální problémy osobního bankrotu, který představuje v teoretické rovině pro banky určité riziko. V této diplomové práci je nastíněn problém osobního bankrotu v kontextu hypotečních úvěrů a možné dopady na bankovní subjekty. Závěr práce je věnován vybraným aktuálním případům a jejich vazbě na bankovní sektor.
Vedoucí práce: Libor Coufal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses