Vztahy USA a Číny po vypuknutí světové krize - Jedličková, Kateřina; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Richter, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá obchodními vztahy USA a Číny. Práce je dělena do tří kapitol. První hodnotí vliv krize na oba státy. Prostřední část práce se věnuje popisu vzájemných obchodních vztahů s důrazem na obchod se zbožím a službami a také přímé zahraniční investice. Poslední kapitola analyzuje čtyři problematické oblasti ve vzájemných vztazích, které by mohly být potenciálním zdrojem konfliktu.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses