Podnikateľský plán - Bončová, Milada (2014)
Cieľom bakalárskej práce bolo na základe teoretických vedomosti vypracovať podnikateľský plán s finančnou analýzou. Bakalárska práca je rozdelená do štyroch základných častí. Úvodná časť bakalárskej práce obsahuje teoretické informácie o podnikateľskom pláne, jeho účelu, zásadách spracovania a jeho štruktúre. V praktickej časti bakalárskej práce zostavujem podnikateľský plán podniku Měšťanský pivovar Borovany s finančnou analýzou. V záverečnej časti sa nachádzajú prínosy bakalárskej práce a celkové závery, ku ktorým som dospela