Podnikateľský plán - Bončová, Milada; Tužová, Julie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pevná, Jana (2014)
Cieľom bakalárskej práce bolo na základe teoretických vedomosti vypracovať podnikateľský plán s finančnou analýzou. Bakalárska práca je rozdelená do štyroch základných častí. Úvodná časť bakalárskej práce obsahuje teoretické informácie o podnikateľskom pláne, jeho účelu, zásadách spracovania a jeho štruktúre. V praktickej časti bakalárskej práce zostavujem podnikateľský plán podniku Měšťanský pivovar Borovany s finančnou analýzou. V záverečnej časti sa nachádzajú prínosy bakalárskej práce a celkové závery, ku ktorým som dospela
Vedoucí práce: Julie Tužová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: projektový management; finanční analýza; podnikatelské projekty; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; project management; financial analysis; business planning; bachelor's theses