Komunikační strategie kosmetické firmy Oriflame - Choutková, Aneta; Král, Petr, 1979-; Hošková, Kristýna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato práce se zabývá komunikační strategií kosmetické firmy Oriflame. Jejím cílem je zjistit, jaký byl vývoj a jaký je současný stav komunikace společnosti Oriflame s okolím a se vlastními kosmetickými poradci. V práci je také provedena komparace Oriflame s kosmetickou firmou Mary Kay. Na základě analýzy, zjištění silných a slabých stránek, příležitostí a hrozeb firmy Oriflame, je navržena její efektivnější komunikační strategie.
Vedoucí práce: Petr Král
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses