Specifická úloha marketingové komunikace v České průmyslové zdravotní pojišťovně - Kolísková, Klára; Halík, Jaroslav, 1961-; Kaiser, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
V předkládané bakalářské práci zpracovávám téma marketingové komunikace zdravotní pojišťovny. Zatímco v teoretické části uvádím formy a nástroje marketingu, jejich využití v marketingové komunikaci, praxe obsahuje poznatky o přístupu veřejnosti ke službám zdravotní pojišťovny. Ústředním tématem druhé části praxe je analýza marketingové činnosti České průmyslové zdravotní pojišťovny v souvislosti s tržními podmínkami, které v systému veřejného zdravotního pojištění jsou obdobné, ale nikoli totožné, ve srovnání s tržními podmínkami tradičních ekonomických subjektů. V závěru pak navrhuji řešení, které se opírá o zjištěné skutečnosti ve zdravotnictví obecně a ve zdravotních pojišťovnách zvlášť.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses